Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

tirsdag den 25. september 2012

Hvornår er man gammel??

Ja hvornår er man gammel, - godt spørgsmål. Jeg plejer at hylde eller hælde til den teori at man ikke er ældre end man selv føler sig. Uanset hvad der står på dåbsattesten. Min dåbsattest er ikke jævnaldrende med mig. Bortset fra i dag. Jeg ved ikke om det er vejret eller bare årstiden, - at sommeren er forbi og mørket sniger sig ind på en. Eller er det fordi min ældste datter blev 50 år igår og skal fejres på lørdag på Vossevang kro? Glæder mig iøvrigt til festen. Idag er jeg bare en træt gammel kone. Men, - måske skinner solen og bringer lys igen imorgen.

lørdag den 22. september 2012

Til kamp mod edderkopperne

Der er noget som er helt sikkert når man bor i et stråtækt bondehus med synlige bjælker i hele huset. Det er edderkopper og spindelvæv. Masser af spindelvæv. Både ude og inde. Udenfor har Per taget sig af det. Med kost og gasbrænder. I passende afstand til stråtaget, - selvfølgelig. Inde ses det tydeligt når solen hænger lavt og skinner ind af de sydvendte vinduer. Her har jeg så taget kampen op sammen med Røde Marie, - vores Miele støvsuger. Tålmodigt støvsuget hele loftet, både langs bjælkerne og imellem dem og lidt ned af væggene og i hjørnerne. Det er som om luften i huset blev lidt renere, for der kan godt nok hænge meget støv i alle de spindelvæv!

onsdag den 19. september 2012

USA i mobilhome

C 19_6(3)lille

En tur i mobilhome skal planlægges i rigtig god tid. Dels for at få det mobilhome vi gerne vil have på det tidspunkt vi gerne vil afsted og også til den bedste pris. Derfor er vi så småt ved at resource omkring en tur til USA i september næste år. Vi skal finde ud af hvad det er vi gerne vil se, og ud fra det lægge en rute. Vi skal også beslutte hvor lang tid vi vil bruge på det og finde ud af hvad det koster, -sådan ca. For at få mere at vide om det har vi meldt os til et rejseforedrag, se linket her. http://determintur.dk/roadshow/ . Der er en masse godt at hente på denne side og forhåbentlig også til foredraget. Vores startsted ligger fast. Det bliver San Francisco hvor jeg har familie. Vi skal også indlægge en afstikker til Calgary for at besøge Pers fætter Gordon og hans kone Rose, når vi er færdig med at køre rundt i USA. Planer har vi nok af, - penge knap så mange, men det går jo nok alligevel. For oven over alting stråler Moder Sol!

onsdag den 12. september 2012

Kina kalder



At rejse er at leve.

Vi lever selvfølgelig også når vi er herhjemme i Lejre.
Ganske godt og behageligt. Dejligt hus. God kontakt til børn og børnebørn. Fritidsaktiviteter. Lidt arbejde af og til. Planlægning af nye rejser.

Vores næste store togt går til Kina engang i Januar. Så skal vi bl.a. ud at sejle på Yangtse, og vi skal se lidt af det centrale Kina og slutte af i Shanghai. Det glæder vi os meget til.

Inden da skal vi til Sverige i vores hus i efterårsferien sammen med nogen af børnene. Det glæder vi os også til. Det er jo vores andet hjem. Spændende at se om Ulla og Bo fik has på alle musene da de var derovre i sommerferien!

lørdag den 8. september 2012

Broer i solnedgang

Igår gik turen endnu engang til smukke Bogø. Var inviteret til middag hos Rikke, - Pers datter, som har denne fantastiske udsigt fra sin have. Udsigten veksler alt efter hvordan vejret er . Igår var det klart og fint vejr og så kunne man se både Farøbroen og Storstrømsbroen i baggrunden. At solnedgangen var så fantastisk smuk igår aftes var jo et plus mere så jeg måtte ud at tage endnu et billede til samlingen af billeder fra Danmarks smukkeste bro, - Farøbroen.