Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

tirsdag den 31. juli 2012

Flot vejrfænomen og flot tennis





Igår aftes farvedes himlen mod syd orangerød. Mærkelig farve tænkte jeg. Det må jeg lige se nærmere på. Og sikke et syn!


Mod øst var der en orangerød sky på blå baggrund og imens jeg kiggede på den voksede den skønneste regnbue frem. Superflot naturfænomen.


OL bød også på lækkerier. Nød Caroline Wosniacky og Yanina Wickmaiers kamp og deres fantastiske duel til 4-1. Sikke en udholdenhed og focus begge leverede. Flot sportspræstation.

onsdag den 25. juli 2012

Skønne Irland


I søndags var vi til et irsk/skotsk arrangement I Svogerslev. Ikke særlig vellykket, men vejret var godt og der var sækkepiber og et par flotte Connemara-heste.

 Hestene fik straks tankerne hen på den skønne busrundtur vi havde for 1 år siden i Irland. Vi havde tidligere besøgt Dublin, men aldrig været rundt i Irland. Vi rejste med Albatros Rejser www.albatros-travel.dk som laver mange skønne specialrejser. Vi var rundt i hele det sydvestlige Irland og i Galway og tværs over øen tilbage til Dublin. Pragtfuld tur hvor vi boede på skønne hoteller, havde en god guide og gode medrejsende og fin bus og hyggelig irsk buschauffør. Det lyder dyrt, men det var det faktisk ikke. Her er et link til en appetitvækker. www.discoverireland.com/dk

tirsdag den 24. juli 2012

Sommerglæder

Er der noget så dejligt som nyvasket sengetøj. Det dufter af sol og vind når det som her er tørret i fri luft.

Per går og maler bindingsværket på gavlen.

 I fiskedammen er Tykke Berta igen kommet op til overfladen og slår lystigt med halen sammen med de andre fisk.

Jo her i Lejre nyder vi at sommeren endelig er kommet.

Må solen også skinne på din vej!

onsdag den 18. juli 2012

Haven ordnet mellem bygerne

Selv om alt var i fineste orden før vi tog til Sverige har ukrudt og græs ikke holdt ferie. Nu er haven fin igen og krukker og drivhus er blevet nurset. Det hele begynder at ligne sig selv. Pumpen i fiskebassinet har også fået den helt store tur. Trængte og slemt! UV-lampen der skal holde alger væk var helt kaput. Er nu skiftet og så købte vi 5 små mini-koier i håb om at de kunne lokke de gamle fisk frem igen. De blev meget skræmte og har gemt sig efter at fiskehejren har været på besøg. Nu er der net over og de er så småt ved at dukke frem når vi fodrer. De små har vi ikke set måske har de gamle fisk spist dem?

fredag den 13. juli 2012

Ni dages solferie i Sverige


For 4 dage siden kom vi hjem fra en dejlig ferie i vores hus i Påryd i det sydøstlige Småland. Vi var næsten ikke inde i huset for solen skinnede og der var 22-25 grader varmt, en dag endda 27 grader! Hele vores grund var en stor blomstereng med vilde blomster og sommerfugle, bier og små frøer, så græsset blev kun slået til gangveje og parkering.



 Alle måltider blev spist  udendørs. Vi lavede bål nede ved fossen hver aften og grillede og lavede maden der.



Kun 2 gange måtte vi spise inde på grund af regn, - men så var det også kraftige regnbyger! Længere nordpå i Småland lavede regnen stor ravage og der kom da også mere drøn på vandfaldet i fossen.




Og der blev arbejdet! Savet brænde, malet, lavet ny savbuk og sat fliser op, men der blev også tid til en tur til Kalmar og Borgholm by på Øland og en tur i parken på Soliden, - det kongelige sommerslot.