Om mig

Mit billede
Lejre, Denmark
Jeg hedder Kirsten. Bor i et gammelt stråtækt bondehus og har en dejlig sort kat der hedder Bandit. Jeg er levende interesseret i samfundet omkring mig. Elsker at rejse og gør det så tit som pengepung og arbejde tillader det.

lørdag den 7. januar 2012

Man kan komme til New Zealand af forskellige ruter. Den rute vi valgte på begge vores rejser derned gik via Londen og derfra til Singapore, hvor vi havde et døgns stop-over. Derfra fløj vi så til Auckland. Vi fløj med det australske flyselskab Qantas som ydede en udmærket service.
Vores mobilhome bookede vi selv hjemmefra over internettet begge gange, da vi fandt ud af at det kunne vi selv gøre billigere end de rejsebureauer vi kontaktede. Der var ingen problemer i det, alt var som det skulle være og bilerne kom til rette tid og sted. Flybilletter og hoteller i Singapore, Auckland og Christchurch lod vi MyPlanet ordne, da vi ikke var helt stive i det med tidszonerne.



På kanten af Waitomosøen

fredag den 6. januar 2012

New Zealand igen!


I 2009 tog vi for anden gang til New Zealand. Denne gang rejste vi i Januar-Februar og havde igen lejet en autocamper hjemmefra. Vi kørte rundt dernede i en måned og tog derefter en afstikker på 4-5 dage i Sydney og det samme i Hongkong før vi satte snuden hjemad igen. Det blev en pragtfuld tur og uden sygdom og andre uheld. Hvis min lotto kommer ud vil det være ønskemål nr. 1 for endnu en tur.



Vores søde drossel fra Christchurch
Så er det vist på tide at jeg får skrevet noget i min blog!


Dagene går,- en efter en, ganske umærkeligt hvis man ikke stopper op og siger så er det NU!


Droslen her er fra New Zealand, - den var bare så sød og sang vidunderligt.
Det var i november-december 2006 vi var dernede første gang. Vi kørte rundt i en dejlig autocamper i 2 uger, - det skulle have været 3 uger, men så blev Per ramt af en nethindeløsning på venstre øje og blev opereret og så måtte vi holde os i ro den sidste uge. Selv om det var en streg i regningen var der også meget positivt. Vi mødte utrolig megen hjælpsomhed og fik prøvet New Zealands sundhedsvæsen som bare fungerer perfekt også i weekende,

Om et par uger tager vi derned igen, - glæder os meget til at gense dette smukke land. New Zealand kan varmt anbefales.
Og man kan også få dejlig mad dernede.

Så er der frokost i camperen
På alle campingpladserne var der en velkomstkomite bestående af en flok ænder, som gerne ville fordres.

Per og velkomstkomiteen
Der er meget mere at fortælle om New Zealand. Det kan i læse om på siden Rejsedagbog.